WELCOME TO BØLGEN & MOI TJUVHOLMEN!

~

FISH AND SHELLFISH PLATEAU

Served 16:00 - 19:00
850,- per person
(min. 2 persons)

THE BEST OF THE OCEAN
Oysters
Shrimps
Shrimps á la Skagen
Salmon sashimi
Whale tataki
Halibut ceviche
Crab claws
Mussels
Gratinated langoustines
Gratinated lobster

ON THE SIDE:
Bread, aioli, butter, lemon, ponzu, red wine vinegar
Allergens: Molluscs, egg, fish, mustard, shellfish, soy, sulphite, milk, hveat, sulphite

STARTERS

TOAST SKAGEN 175,-
Shrimps á la Skagen on toast, with smoked salmon, roe and lemon
Allergens: wheat, milk, fish, shellfish, egg

CREAMY FISH AND SHELLFISH SOUP 215,-
with today’s catch, crispy vegetables and freshly baked bread
Allergens: Molluscs, fish, wheat, milk, celery, shellfish, suplhite

LANGOUSTINE 295,- a piece
Lobster gratinated with herbs and butter, served with toast, grilled lemon and aioli
Allergens: egg, wheat, milk, mustard, shellfish, sulphite

HALF LOBTER 495,- per half
Lobster gratinated with herbs and butter, served with toast, grilled lemon and aioli
Allergens: egg, wheat, milk, mustard, shellfish, sulphite

MAIN COURSES

MUSSELS 225,-
Steamed mussels á la crème
Allergens: milk, molluscs, sulphite

CREAMY FISH AND SHELLFISH SOUP 295,-
with today’s catch, crispy vegetables and freshly baked bread
Allergens: Molluscs, fish, wheat, milk, celery, shellfish, suplhite

BAKED HALIBUT 395,-
Baked halibut with pickled vegetables, asparagus, roe and Hollandaise
Allergens: egg, molluscs, fish, milk, sulphite

CAESAR SALAD 225,-
with romano lettuce, crutons, chicken, crispy bacon and parmesan
Allergens: wheat, egg, milk, fish, sulphite

B&M BURGER 245,-
Our B&M Burger on a Pretzel bun, with bacon, cheddar, BBQ sauce, lettuce, onion compote, chipotle mayonnaise, pickles and semidried tomato
Allergens: egg, wheat, milk, mustard, sulphite, soy

ENTRECÔTE (200 g) 395,-
Rib eye steak with grilled shallots, shitake, asparagus and Béarnaise
Allergens: egg, milk, celery, sulphite

SIDE ORDERS

OLIVES 80,-
Allergens: sulphite

BREAD 55,-
Homemade foccaccia with whipped butter
Allergens: wheat, oats, rye, milk

POTATOES 60,-
Steamed potatoes with butter and herbs
Allergens: milk

FRIES 55,-
topped with herbs and scallions
Allergens: sulphite, milk

TRUFFLE FRIES 75,-
topped with parmesan, herbsand truffle mayonnaise
Allergens: egg, soy, sulphite, milk, mustard

DIRTY FRIES 85,-
topped with parmesan, herbs, Chipotle mayonnaise and crispy bacon
Allergens: egg, soy, sulphite, milk, mustard

DESSERT

STRAWBERRY TIRAMISU 150,-
Layers of strawberries, mascarpone cream and lady fingers, topped with a lemon sorbet
Allergens: egg, milk, wheat

DOUGHNUT 150,-
Doughnut with salty caramel, plum puree, custard and sea buckthorn sorbet
Allergens: egg, wheat, milk, nuts

TODAY'S ICE CREAM 75,-
Two scoops of today's homemade ice cream
Allergens: egg, milk, nuts

HUSREGLER

Vi har gjennomført omfattende tiltak og sørget for at alle våre medarbeidere har fått god opplæring i smittevern slik at du skal få en trygg og fin opplevelse hos oss.

Våre ansatte
¤ Ansatte som føler seg syke eller på noen måte viser tegn til sykdom får ikke komme på jobb.
¤ Vi har i samråd med Stamina Helse gjennomført god opplæring av alle ansatte i smittevern.
¤ Våre ansatte vasker hendene svært hyppig. Vi håndterer ikke mat uten å ha vasket hendene og vi vasker mellom hver servering.

Vårt lokale
¤ Vi benytter én inngang og én utgang. Inngangen er hovedinngangen, mens utgangen er lenger inn i restauranten, ut mot bryggegangen. Dette er merket.
¤ Det er to meters avstand mellom alle sittegrupper, samt en meters avstand mellom gjester, fremt at dere ikke kommer fra samme husstand.
¤ Vi har tre AntiBac-stasjoner på huset; en ved inngangspartiet, en utenfor toaletter og en ved utgang.
¤ Ved kødannelser, enten ved toaletter eller ved inngang/utgang ber vi om at dere holder en meters avstand.
¤ Vi benytter ikke vår garderobe, alle jakker må medbringes til bordet og henges/legges på egen stol.

Renhold
¤ Våre toaletter blir renholdt regelmessig gjennom dagen, og vi rengjør også dørhåndtak og andre kontaktpunkter regelmessig.
¤ Alle bord og stoler blir rengjort og vasket med såpe mellom hver servering.

Våre gjester
¤ Dersom dere har symptomer på forkjølelse, influensa eller andre luftveisplager ber vi om at dere holder dere hjemme, i tråd med råd fra helsemyndighetene. Merk at dette også kan gjelde veldig lette symptomer.
¤ Desinfiser hendene ved ankomst og vask hendene jevnlig.
¤ Hold en meters avstand til andre gjester mens dere er i vårt lokale.

Vi ber om at dere har litt tålmodighet med oss for å komme inn i nye rutiner, da vi er i en unntakstilstand. Vi har savnet den gode stemningen som dere, våre kjære gjester, alltid skaper i våre lokaler og vi gleder oss så mye til at dere skal få oppleve gode og trygge restaurantopplevelser hos oss igjen!