Chef`s 6 course menu

6 course menu March-April

SKREI
Cheeks of skrei with fennel, lemon mayonnaise and trout roe
Contains: fish, egg, sulfite, mustard

RISOTTO
Beet risotto with parmsan, apples, nuts and baked feta cheese
Contains: milk, sulfite, celery, hazelnuts, almonds

CUSK
Pan seared cusk with broccoli cream, broccolini and beurre blanc
Contains: fish, milk, sulfite,

BEEF
Butchers cut of beef with variation of onions, grilled carrot and jus sauce with pickled green pepper
Contains: milk, sulfite, celery

TODAY`S CHEESE
Today`s cheese from with tomato and apple marmelade, almonds and nut bread
Contains: milk, wheat, sulfite, valnuts, hazelnuts, almonds

ORANGE AND CHOCOLATE
Chocolate cream, orange sorbet and crumble
Contains: milk, egg, wheat, sulfite

MENU PRICE
3 course: 625,-
4 course: 695,-
5 course: 745,-
6 course: 825,-

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post