Chef`s 6 course menu

6 course menu Jan-Feb

CELERY
Harmony of celery with fennel and fried buck wheat
Contains: milk, celery, sulfite

MUSSEL
Mussels with edamame beans, variation of Jerusalem artichokes and mussel sauce
Contains: milk, sulfite, molluscs

LING
Pan seared ling with cabbage, mushroom and browned butter hollandaise
Contains: fish, milk, sulfite, egg

BEEF
Braised beef cheeks with heavenly root vegetables and mustard sauce
Contains: milk, sulfite, celery, mustard

CHEESE FROM LISE
Today`s cheese from Stavanger Ysteri with nut bread, figs and apricots
Contains: milk, wheat, sulfite, valnuts, hazelnuts, almonds

BERLINER BUNS
Berliner buns with vanilla, chocolate and raspberries
Contains: milk, egg, wheat, sulfite

MENU PRICE
3 course: 625,-
4 course: 695,-
5 course: 745,-
6 course: 825,-

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post