Chef`s 6 course menu

6 course menu Nov-Dec

LANGOUSTINE
Pan seared langoustine in a langoustine bisque
Contains: shellfish, milk, celery, sulfite

DEER
Cured and lightly smoked deer with pickled pumpkin, lingonberries and chévre
Contains: milk, sulfite

COD
Baked cod with edamame beans, carrot, Parma ham and madeira sauce
Contains: fish, milk, sulfite, celery

DUCK
Pan seared breast of duck red cabbage, celery, parsnip and anise -& red wine jus
Contains: milk, sulfite, celery

NORWEGIAN CHEESE
3 Norwegian cheeses with apple, clementine and fruit bread
Contains: milk, wheat, sulfite

CHOCOLATE
Chocolate delice with caramelized white chocolate, sea buckthorn and Nyr ice cream
Contains: milk, egg, wheat, sulfite

MENU PRICE
3 course: 695,-
4 course: 745,-
5 course: 825,-
6 course: 895,-

Vin og øl

Vi på Bølgen og Moi er stolte av vinkartet vårt og hjelper deg å plukke ut en vin som hever opplevelsen av måltidet.

Vil du bli kjent med vinkartet på forhånd, ta kontakt, så sender vi det til deg. Vi har selvsagt også gode, alkoholfrie alternativer.

Send oss en e-post