Meny
  • English

Resturanter

  • Gimle
    • Forsiden
    • Bestill bord
    • Hva skjer?
    • Catering
    • Kontakt
  • Tjuvholmen
    • Forsiden
    • Meny
    • Bestill bord
    • Hva skjer?
    • Catering
    • Kontakt
  • Stavanger
    • Forsiden
    • Meny
    • Bestill bord
    • Hva skjer?
    • Catering
    • Kontakt
  • Gardermoen
    • Forsiden
    • Kontakt
  • Flesland
    • Forsiden
    • Kontakt
  • Bodø
    • Meny
    • Bestill bord
    • Hva skjer?
  • Blogg
  • Vår historie
  • Catering
  • Hva skjer?
  • Karriere
  • Kontakt oss
  • Gavekort
  • Nyhetsbrev
13/052022

Jordbærsesongen nærmer seg - nesten!

Nå kommer de norske jordbærene. De fleste jeg snakker med om jordbær virker besatt av tanken på at norske jordbær smaker mye bedre enn ethvert annet eksemplar dyrket sør for Svinesund. Et eller annet sted må jo denne skråsikkerheten på egen kvalitet komme fra, men at det alltid forholder seg slik stemmer jo ikke.  

03/052022

Hvit asparges - vårens vakreste eventyr?

Første gang jeg så utrykket «vårens vakreste eventyr», handlet det om Holmenkollstafetten. Altså tusenvis av mennesker som løper så fort bena kan bære dem gjennom Oslos gater- opp til Holmenkollen og ned til byen igjen.  Mange av oss vil kunne tenke oss flere ting som er enda mer eventyrlig enn det!

07/042022

Påskelam

At norsk fisk er i ypperste verdensklasse er ingen hemmelighet. Kjøtt er det mindre snakk om.

18/032022

Kongen av gryterett - Boeuf Bourguignon

Alle matkulturer har sine gryteretter. En ekte gryterett utmerker seg ved at mange ingredienser kokes sammen, for til slutt å utgjøre et hele, som ofte overgår de enkelte ingredienser. Ett lagspill for råvarer, der de enkelte smakene spiller hverandre gode. Der fikk jeg jammen brukt et fotballutrykk. En gryterett som får stadig større popularitet i Norge er den erkefranske Boeuf Bourguignon, eller på norsk: biff som i Burgund.  

23/022022

Oksehalesuppe - Verdens dyreste suppe

Spør hvilken som helst kokk hva han ønsker å koke sin beste kraft på, og svaret vil være oksehaler.

09/022022

Skrei - en fantastisk sesongvare

I dag snakker vi om sesong. Og på denne årstiden er det altså skrei. Denne fantastisk delikate torsken som blir fanget på kysten av Nord-Norge i perioden januar til mars.

  • Hovedkontor

    Kontaktinfo

    Telefon
    22 51 48 40
    Postadresse
    Linderngata 2, 0455 OSLO
  • Gimle

    Kontaktinfo

    Telefon
    24 11 53 53
    E-post
    gimle@bolgenogmoi.no
    Adresse
    Bygdøy allé 53, 0265 Oslo | Vis i kart

    Åpningstider

    Mandager
    Stengt
    Tirsdager 15:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 22.00
    Onsdager 15:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 22.00
    Torsdager 15:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 22.00
    Fredager 15:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 22.00
    Lørdager 13:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 22.00
    Søndager 12:00 - 17:00

    Nyhetsbrev-påmelding

    Opplysningene blir lagret og kun brukt til nyhetsbrevutsendelser. Vi selger aldri dine opplysninger videre til andre. Du kan enkelt avmelde deg nyhetsbrev via link nederst i nyhetsbrevet.

  • Tjuvholmen

    Kontaktinfo

    Telefon
    22 44 10 20
    E-post
    tjuvholmen@bolgenogmoi.no
    Adresse
    Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo | Vis i kart

    Åpningstider

    Mandager
    Stengt
    Tirsdager 15:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger 21:00
    Onsdager 17:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger 21:00
    Torsdager 15:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Fredager 15:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Lørdager 13:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Søndager 15:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger 21:00

    Avvikende åpningstider

    Onsdag 18.5 åpner vi kl. 17:00

    Nyhetsbrev-påmelding

    Opplysningene blir lagret og kun brukt til nyhetsbrevutsendelser. Vi selger aldri dine opplysninger videre til andre. Du kan enkelt avmelde deg nyhetsbrev via link nederst i nyhetsbrevet.

  • Stavanger

    Kontaktinfo

    Telefon
    51 93 93 51
    E-post
    stavanger@bolgenogmoi.no
    Adresse
    Norsk Oljemuseum, Kjeringholmen 1, 4013 Stavanger | Vis i kart

    Åpningstider

    Mandager
    STENGT
    Tirsdager 12:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 21.00
    Onsdager 12:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 21.00
    Torsdager 12:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 21.00
    Fredager 12:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 21.00
    Lørdager 12:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger kl 21.00
    Søndager
    STENGT

    Avvikende åpningstider

    12/04/22 12:00 - 18:00
    13/04/22 12:00 - 18:00
    SKJÆRTORSDAG - STENGT
    LANGFREDAG - STENGT
    PÅSKEAFTEN - STENGT

    Nyhetsbrev-påmelding

    Opplysningene blir lagret og kun brukt til nyhetsbrevutsendelser. Vi selger aldri dine opplysninger videre til andre. Du kan enkelt avmelde deg nyhetsbrev via link nederst i nyhetsbrevet.

  • Bodø

    Kontaktinfo

    Telefon
    75 52 56 56
    E-post
    bodo@bolgenogmoi.no
    Adresse
    Sjøgata 31, 8006 Bodø | Vis i kart

    Åpningstider

    Mandager
    Stengt
    Tirsdager 16:00 - 23:00
    Kjøkken stenger 22:00
    Onsdager 16:00 - 23:00
    Kjøkken stenger 22:00
    Torsdager 16:00 - 23:00
    Kjøkken stenger 22:00
    Fredager 16:00 - 23:00
    Kjøkken stenger 22:00
    Lørdager 16:00 - 23:00
    Kjøkken stenger 22:00
    Søndager
    Stengt

    Avvikende åpningstider

    17/05/2022 12:00 - 23:30

    Nyhetsbrev-påmelding

    Opplysningene blir lagret og kun brukt til nyhetsbrevutsendelser. Vi selger aldri dine opplysninger videre til andre. Du kan enkelt avmelde deg nyhetsbrev via link nederst i nyhetsbrevet.

  • Gardermoen

    Kontaktinfo

    E-post
    dl1908@hmshost-umoe.no
    Adresse
    Edvard Munchs veg, 2030 Gardemoen | Vis i kart
  • Flesland

    Kontaktinfo

    E-post
    dl1913@hmshost-umoe.no
    Adresse
    Flyplassvegen 555, 5258 Bergen | Vis i kart

© 2022 Bølgen og Moi.

Personvern og vår bruk av cookies