Meny
  • English

Resturanter

  • Tjuvholmen
    • Forsiden
    • Meny
    • Bestill bord
    • Hva skjer?
    • Kontakt
  • Stavanger
    • Forsiden
    • Meny
    • Bestill bord
    • Hva skjer?
    • Kontakt
  • Gardermoen
    • Forsiden
    • Kontakt
  • Blogg
  • Vår historie
  • Catering
  • Hva skjer?
  • Karriere
  • Kontakt oss
  • Gavekort
  • Nyhetsbrev
04/042023

Hvilken vin velger vi til maten?

Er du av dem som midt i et måltid plutselig har opplevd at det du spiser og drikker passer utrolig godt sammen? Eller kanskje du har opplevd det motsatte? Vinen, som i utgangspunktet smakte fortreffelig, forandret plutselig karakter og mistet all sin glans i kombinasjon med det du valgte fra menyen?

13/052022

Jordbærsesongen nærmer seg - nesten!

Nå kommer de norske jordbærene. De fleste jeg snakker med om jordbær virker besatt av tanken på at norske jordbær smaker mye bedre enn ethvert annet eksemplar dyrket sør for Svinesund. Et eller annet sted må jo denne skråsikkerheten på egen kvalitet komme fra, men at det alltid forholder seg slik stemmer jo ikke.  

03/052022

Hvit asparges - vårens vakreste eventyr?

Første gang jeg så utrykket «vårens vakreste eventyr», handlet det om Holmenkollstafetten. Altså tusenvis av mennesker som løper så fort bena kan bære dem gjennom Oslos gater- opp til Holmenkollen og ned til byen igjen.  Mange av oss vil kunne tenke oss flere ting som er enda mer eventyrlig enn det!

07/042022

Påskelam

At norsk fisk er i ypperste verdensklasse er ingen hemmelighet. Kjøtt er det mindre snakk om.

18/032022

Kongen av gryterett - Boeuf Bourguignon

Alle matkulturer har sine gryteretter. En ekte gryterett utmerker seg ved at mange ingredienser kokes sammen, for til slutt å utgjøre et hele, som ofte overgår de enkelte ingredienser. Ett lagspill for råvarer, der de enkelte smakene spiller hverandre gode. Der fikk jeg jammen brukt et fotballutrykk. En gryterett som får stadig større popularitet i Norge er den erkefranske Boeuf Bourguignon, eller på norsk: biff som i Burgund.  

23/022022

Oksehalesuppe - Verdens dyreste suppe

Spør hvilken som helst kokk hva han ønsker å koke sin beste kraft på, og svaret vil være oksehaler.

  • Hovedkontor

    Kontaktinfo

    Telefon
    22 51 48 40
    Postadresse
    Linderngata 2, 0455 OSLO
  • Tjuvholmen

    Kontaktinfo

    Telefon
    22 44 10 20
    E-post
    tjuvholmen@bolgenogmoi.no
    Adresse
    Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo | Vis i kart

    Åpningstider

    Mandager
    Åpen for større bookinger ved forespørsel
    Tirsdager 11:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Onsdager 11:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Torsdager 11:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Fredager 11:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Lørdager 13:00 - 23:00
    Kjøkkenet stenger 22:00
    Søndager
    Åpen for større bookinger ved forespørsel

    Avvikende åpningstider

    I høstferien uke 40 har vi åpent fra 17-23 tirsdag til fredag og fra 13-23 lørdag. Hjertelig velkommen!

    Nyhetsbrev-påmelding

    Opplysningene blir lagret og kun brukt til nyhetsbrevutsendelser. Vi selger aldri dine opplysninger videre til andre. Du kan enkelt avmelde deg nyhetsbrev via link nederst i nyhetsbrevet.

  • Stavanger

    Kontaktinfo

    Telefon
    51 93 93 51
    E-post
    stavanger@bolgenogmoi.no
    Adresse
    Norsk Oljemuseum, Kjeringholmen 1, 4013 Stavanger | Vis i kart

    Åpningstider

    Mandager
    STENGT
    Tirsdager 12:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger kl 21:00
    Onsdager 12:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger kl 21:00
    Torsdager 12:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger kl 21:00
    Fredager 12:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger kl 21:00
    Lørdager 12:00 - 22:00
    Kjøkkenet stenger kl 21:00
    Søndager 12:00 - 16:00
    Kjøkkenet stenger kl 15:30

    Nyhetsbrev-påmelding

    Opplysningene blir lagret og kun brukt til nyhetsbrevutsendelser. Vi selger aldri dine opplysninger videre til andre. Du kan enkelt avmelde deg nyhetsbrev via link nederst i nyhetsbrevet.

  • Gardermoen

    Kontaktinfo

    E-post
    dl1908@hmshost.no
    Adresse
    Edvard Munchs veg, 2030 Gardemoen | Vis i kart

© 2023 Bølgen og Moi.

Personvern og vår bruk av cookies