Møterom og Selskapslokaler

For booking: Bodo@bolgenogmoi.no

Hos Bølgen & Moi kan du leie selskapslokaler perfekt tilpasset hva enn behovet måtte være.  Om anledningen er dåp, bursdag, bryllup eller møte, vi har et lokale som passer! Det er tre lokaler/alternativer som er tilgjengelige for utleie: Gastrobaren i 1. etg, restauranten i 2. etg. og vårt chambre. Du kan også leie alle lokalene.

Våre flotte lokaler

 

Chambre Separeè

Har kapasitet på opptil 30 personer, avhengig av bordoppsett.

Dette lokalet passer perfekt til alt fra jobbsammenkomster, møter, bursdag, utdrikningslag og det du ellers måtte komme på å feire.

Gastrobar 1. etg

Har kapasitet på opptil 60 personer, avhengig av bordoppsett.

Dette lokalet passer perfekt til alt fra jobbsammenkomster til konfirmasjonsselskap.

Her er det lett å oppnå akkurat den atmosfæren en ønsker!

 

Restaurant 2. etg.

 Dette er et ekstra koselig lokale og passer perfekt for det lille ekstra.

Med 6-retters meny og vinpakke kombinert med kreativ pådekking kan ikke dette slå feil.

Den totale kapasiteten er på opptil 50 personer, avhengig av bordoppsett.

 

 

Skreddersy ditt arrangement

Velger du å leie selskapslokaler hos Bølgen & Moi, vil vi hjelpe deg med å få det tilrettelagt akkurat slik du ønsker det. I Chambre finnes det TV-skjerm for fremvisning, mens det i Gastrobaren finnes lerret og prosjektor. Slik er du sikret muligheter for eventuell fremvisning, enten det er barnebilder til konfirmasjonen eller de siste økonomiske resultatene på møtet.

Bølgen & Moi har lang erfaring med arrangementer av alle sorter og vet hva som skal til for å gjøre din begivenhet en suksess. Har du eksempelvis noe egen pynt du ønsker å bruke? Vi pynter gjerne lokalet med det for deg. For å best mulig imøtekomme dine behov, blir lokalet satt opp slik du ønsker det. Slik sikrer du at lokalet du leier er skreddersydd ditt arrangement!

God, hjemmelaget kvalitetsmat

Maten er en av de virkelig store fordelene ved å leie selskapslokaler hos oss. Her kan man få servert alt fra snitter og fiskesuppe til en nøye gjennomtenkt 6-retters meny.  Slik sikrer du at ditt arrangement får maten som løfter det til neste nivå. Hos Bølgen & Moi er all maten hjemmelaget.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uformell prat om ditt arrangement!

Bodo@bolgenogmoi.no