Bølgen & Moi + DHK = Sant

Vi starter første hjemmekamp med et smell

Det er en kjent sak at to av de tre gründerne bak Bølgen & Moi; Harald Berger og Toralf Bølgen, har sterk tilknytning til distriktet. Berger er fra Darbu, mens Toralfs morsslekt er fra Åmot. I tillegg har Bølgen en egen forkjærlighet for Drammen. Toralf er egentlig utdannet musiker, en utdannelse som startet nettopp i Drammen der han også bodde og jobbet på kulturskolen i to år.
Den lokale tilknyttingen var også en medvirkende årsak til at trioen etablerte seg i Drammen. – Men hovedårsaken er den positive byutviklingen og den forventede veksten. Det gjør Drammen til en spennende by for Bølgen & Moi, sier Bølgen.

Bølgen & Moi er stolt sponsor av DHK.

Bølgen & Moi er stolt sponsor av DHK.

MATCHER OSS GODT

Nå ønsker vi også å etablere oss i ett av byens toppidrettslag– Vårt mål er selvsagt å være så synlig som mulig blant så mange som mulig, og DHK og daglig leder Arne Dokken har tatt oss imot med åpne armer og mye engasjement. Det er svært få begrensninger, og det er rett og slett en fin gjeng med «ja-mennesker». Dette føler vi matcher oss godt. Så nå gleder vi oss veldig til å heie frem DHK, seriefavoritten åpnet med en sterk seier borte mot FyllingenBergen sist helg, og på lørdag er det duket for sesongens aller første hjemmekamp mot Halden i Drammenhallen.
Vi gjør selvsagt som vi bruker, starter sesongens første hjemmekamp med ett smell både i hallen og på champagnelunsj i restauranten.

Vi serverer deilig mat i Vip'en, vår egen Harald Berger kommer til å vise gamle kunster med en sabel og DHK-trener Kristian Kjelling stikker innom for å fortelle om hvordan de skal gruse østfoldingene.

Arne Dokken er svært glad for å ha Bølgen & Moi med på laget, og sier at restaurantkjeden vil bidra til et betydelig løft til ulike arrangement i hallen. I tillegg til å bli et friskt medlem av DHK familien.