Her flytter Bølgen & Moi Gimle inn i august.

Bølgen & Moi Briskeby flytter til Gimle

Vi flytter suksess-restauranten på Briskeby litt lenger ned i ”gata”, nærmere bestemt til Frogner House på Gimle. Briskeby-restauranten har vært vårt flaggskip siden oppstarten for 19 år siden med et relativt stort innslag av kjendiser og gjester fra finansmiljøet. Men medeier og kokk; Trond Moi, er overbevist om at stamgjestene vil følge med på flyttelasset til Bygdø Allé 53 når den nye restauranten åpner fredag 30. august. Navnet på den nye restauranten blir for øvrig Bølgen & Moi Gimle.

BEDRE PLASS, BELIGGENHET OG TILBUD
– De nye restaurantlokalene, som ligger i et bygg fra 1912, er bare ti minutters gange fra Briskeby-restauranten. I tillegg til ærverdige lokaler får vi en langt bedre beliggenhet i det som vel kan kalles Oslos flotteste strøk. Og ikke minst får vi mer plass både til inne- og uteservering og et langt bedre totaltilbud med åpne dører alle dager og frokost seks av syv dager i uka, sier Moi. – Og så vil vi selvsagt fortsette med våre berømte champagne-lunsjer samt Saturday Night live-arrangementer og after work-samlinger, forteller Trond Moi som opplyser at de ansatte selvsagt også blir med over til den nye restauranten.

 

Trond Moi og Toralf Bølgen gleder seg til en ny æra på Bølgen & Moi Gimle.

Trond Moi og Toralf Bølgen gleder seg til en ny æra på Bølgen & Moi Gimle.

 

– ET LØFT FOR OSS ALLE
– Jeg tror ikke dette bare blir et løft for gjestene, men også for oss selv. Alle er nå veldig motiverte for å starte med noe helt nytt, noe som vi også tror kan resultere i at de ansatte, om mulig, blir enda mer inspirerte til å lage utsøkte matretter og yte enda bedre service, sier restaurantgründeren som opplyser at Bølgen & Moi også skal åpne ny restaurant i Bodø neste år. En av de som gleder seg veldig til å åpne ny restraurant er daglig leder på Bølgen & Moi Briskeby, Linn Elisabeth Albertsson, som også skal drive det nye etablissementet på Gimle.

Linn Albertsson skal drive Bølgen & Moi Gimle.

Linn Albertsson skal drive Bølgen & Moi Gimle.

 

SØNDAGSBRUNCH
– Etter mange flotte år på Briskeby så går vi inn en ny æra på Gimle. Vi skal greie å ta med oss den gode atmosfæren fra Briskeby over i nye og mer romslige lokaler. Jeg ser fram til å kunne tilby et stort og veldig solrikt uteservingsområde og fasiliteter som gjør at vi kan arrangere lukkede selskap for grupper på opptil 100 personer. Og så blir det jo frokostservering alle dager minus på søndager da vi tilbyr brunch med byens beste dessertbuffet, sier Bølgen & Moi Gimle-sjefen. Det var mangel på fornying av en utgående leiekontrakt som førte til avgjørelsen om å flytte etablissementet fra Briskeby til Frogner House Apartments i Bygdø Allè 53 der daglig leder Pierre Jansson nå ser fram til et fruktbart samarbeid med Bølgen & Moi. – Dette blir rett og slett perfekt match, sier Jansson. Og 30. august er det altså endelig duket for åpningsdag av ny restaurant på Gimle.

 

Adm. dir Harald Berger gleder seg over bedre plass, beliggenhet og tilbud på Gimle.

Adm. dir Harald Berger gleder seg over bedre plass, beliggenhet og tilbud på Bølgen & Moi Gimle.